Tätä verkkosivustoa ylläpitää Momentum Marketing SAS, joka sijaitsee osoitteessa 50 Avenue de Fouilleuse, 92500 Rueil Malmaison, Ranska. Yrityksen rekisteröintinumero: 908 349 079.

Kaikkialla sivustolla termit “me” ja “meidän” viittaavat MOMENTUM MARKETING-yritykseen. MOMENTUM MARKETING tarjoaa tämän sivun, sisältäen kaiken tiedon, työkalut ja palvelut, jotka ovat saatavilla tällä sivulla, sinulle, käyttäjälle, edellyttäen, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, edellytykset, käytännöt ja ilmoitukset.

Vierailemalla sivustollamme, ja / tai ostamalla jotain meiltä, sitoudut palveluumme ja suostut noudattamaan seuraavia ehtoja (“Tietosuoja”, “Käyttöehdot”), mukaan lukien ne lisäehdot ja -käytännöt, joihin tässä viitataan ja / tai, jotka ovat saatavissa hyperlinkin kautta. Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttäjät, jotka ovat verkkoselaajia, toimittajia, asiakkaita, kauppiaita ja / tai sisällöntuottajia.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin saavut verkkosivustollemme tai käytät niitä. Saapumalla tai käyttämällä mitä tahansa sivuston osaa, sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et voi käyttää verkkosivustoa tai käyttää mitään palvelua. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyntä rajoitetaan nimenomaisesti näihin käyttöehtoihin.

Kaikkiin nykyiseen kauppaan lisättyihin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin sovelletaan myös näitä käyttöehtoja. Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata näiden käyttöehtojen minkä tahansa osan julkaisemalla päivityksiä ja / tai muutoksia verkkosivustollemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu säännöllisin väliajoin muutosten varalta. Jatkuva verkkosivuston käyttö tai saapuminen verkkosivustolle muutosten julkaisemisen jälkeen merkitsee, että hyväksyt nämä muutokset.

Verkkokauppaamme hosting-palvelun tarjoaja on Siteground Inc. Tämän verkkokauppasivuston avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.

OSA 1 – VERKKOKAUPAN EHDOT

Hyväksymällä nämä käyttöehdot vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinmaassasi tai maakunnassasi tai, että olet täysi-ikäinen osavaltiossa tai maakunnassa, jossa asut ja olet antanut meille suostumuksesi, että kaikki alaikäiset huollettavasi voivat käyttää tätä sivustoa.

Et saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, etkä voi palvelua käyttämällä rikkoa lainkäyttöalueellasi voimassa olevia lakeja (mukaan lukien tekijänoikeuslait, mutta ei rajoittuen niihin). Et saa lähettää matoja, viruksia tai tuhoavia koodeja. Minkä tahansa käyttöehdon rikkominen johtaa palveluiden käytön välittömään lopettamiseen.

OSA 2 — YLEISET EHDOT

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta koskien ketä tahansa mistä tahansa syystä milloin tahansa.

Ymmärrät, että sisältösi, (lukuunottamatta luottokorttitietojasi) voidaan siirtää salaamattomana ja siihen voi liittyä (a) toimituksia useiden eri verkostojen kautta ja (b) muutoksia mukautuakseen ja sopeutuakseen teknisiin vaatimuksiin verkostojen tai laitteiden yhdistämiseksi. Luottokorttitiedot salataan aina verkostojen välisten siirtojen aikana.

Vakuutat ettet jäljennä, monista, kopioi, myy tai jälleenmyy mitään palvelun osaa, palvelun käyttöä tai mitään yhteystietoa verkkosivulla, jonka kautta palvelu tarjotaan, ilman nimenomaista kirjallista lupaa meiltä.

Tässä sopimuksessa käytettävät otsikot on sisällytetty käytettävyyden vuoksi, eivätkä ne rajoita tai muuten vaikuta näihin ehtoihin.

OSA 3 — TIETOJEN TÄSMÄLLISYYS, TÄYDELLISYYS JA OIKEA-AIKAISUUS

Emme ole vastuussa, jos tällä sivustolla tarjottavat tiedot eivät ole täsmällisiä, täydellisiä tai oikea-aikaisia. Tämän sivuston materiaali on tarkoitettu vain yleistietoihin, eikä siihen tule luottaa eikä sitä saa käyttää ainoana perustana päätöksenteolle kuulematta ensisijaisia, täsmällisempiä, täydellisempiä tai oikea-aikaisempia tietolähteitä. Kaikki luottamus tämän sivuston aineistoon on omalla vastuullasi.

Tämä sivusto voi sisältää tiettyjä aiempia tietoja. Aiemmat tiedot eivät välttämättä ole ajankohtaisia, ja ne on tarkoitettu vain viitteelliseksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään tietoja sivustollamme. Hyväksyt, että on sinun vastuullasi seurata muutoksia sivustollamme.

OSA 4 – PALVELUN JA HINTOJEN MUUTOKSET

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.
Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa tai lopettaa palvelun (tai sen osaa tai sisältöä) milloin tahansa ilmoittamatta siitä.

Emme ole vastuussa sinulle tai kolmansille osapuolille mistään palvelun muutoksista, hinnan muutoksista tai palvelun keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

OSA 5 — TUOTTEET JA PALVELUT (jos sovellettavissa)

Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla yksinomaan verkkosivuston kautta. Näillä tuotteilla tai palveluilla voi olla rajoitettu määrä ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautuskäytäntömme mukaisesti.

Olemme pyrkineet esittämään mahdollisimman tarkasti myymälässä olevien tuotteiden värit ja kuvat. Emme voi taata, että tietokonesi näyttö esittää värit paikkaansapitävästi.

Emme valmista mitään verkkosivustolla myytäviä tuotteita. Nämä tuotteet ovat kansainvälisten toimittajien toimittamia, eivätkä ne ole meidän omaisuuttamme. Olemme vastuussa ainoastaan näiden tuotteiden markkinoinnista.

Kun teet tilauksen verkkosivustolla, tilaamme pyydetyt tuotteet toimittajalta, joka toimittaa tilauksesi toimitusosoitteeseesi.
Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvoitettuja, rajoittamaan tuotteiden tai palvelujen myyntiä kenellekään henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määriä. Kaikkia tuotekuvauksia tai hinnoittelua voidaan muuttaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen myynnin milloin tahansa. Kaikki tällä sivustolla tehdyt tuotteet tai palvelut ovat mitättömiä, jos ne on kielletty.

Emme takaa, että minkään ostamiesi tai hankkimiesi tuotteiden, palvelujen, tietojen tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että palvelussa esiintyneet virheet korjataan.

OSA — 6 LASKUTUS- JA TILITIEDON PAIKKAANSAPITÄVYYS

Pidätämme oikeuden kieltäytyä mistä tahansa tekemästäsi tilauksesta. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa ostettuja määriä henkilöä, kotitaloutta tai tilausta kohti. Nämä rajoitukset voivat sisältää tilauksia, jotka on tehty samalla tai saman tilin alaisella asiakastilillä, samalla luottokortilla ja / tai tilauksia, joissa käytetään samaa laskutus- ja / tai toimitusosoitetta. Jos teemme muutoksen tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa sinulle ottamalla yhteyttä sähköpostiosoitteeseen ja / tai laskutusosoitteeseen tai puhelinnumeroon, joka annettiin tilauksen tekohetkellä. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilauksia, yksinomaisesti harkintamme mukaan, jotka vaikuttavat olevan jakelijoiden, jälleenmyyjien, tai jakajien tekemiä.

Suostut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista verkkokaupassamme tehdyistä ostoksistasi. Suostut päivittämään viipymättä tilisi ja muut tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot sekä viimeiset voimassaolopäivät, jotta voimme suorittaa toimituksesi ja ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa.

Voit lukea lisätietoja palautuskäytännöistämme.

OSA 7 — VAIHTOEHTOISET TYÖKALUT

Voimme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme valvo, emmekä voi hallita tai syöttää.

Ymmärrät ja hyväksyt, että tarjoamme pääsyn mainittuihin työkaluihin “sellaisinaan kuin ne ovat” ja “niin kuin ne on saatavilla” ilman minkäänlaisia takuita, esityksiä tai ehtoja ja ilman minkäänlaista hyväksyntää. Meillä ei ole minkäänlaista vastuuta johtuen valinnaisten kolmansien osapuolten työkalujen käytöstä tai niihin liittyen.

Sivuston tarjoamien valinnaisten työkalujen käyttö on täysin omalla vastuullasi ja harkintasi mukaista, ja sinun on varmistettava, että olet perehtynyt ja hyväksynyt ehdot, joiden mukaan työkalut tarjotaan asianomaisten kolmansien osapuolten tarjoajien puolesta.

Voimme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluja ja / tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien julkaiseminen). Tällaisiin uusiin ominaisuuksiin ja / tai palveluihin sovelletaan myös näitä käyttöehtoja.

OSA — 8 KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT

Tietyt palvelumme kautta saatavilla olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut voivat sisältää kolmansien osapuolten materiaaleja.

Tämän sivuston kolmansien osapuolien linkit voivat ohjata sinut kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai paikkansapitävyyden tutkimisesta tai arvioinnista, emmekä takaa tai ole vastuussa mistään kolmansien osapuolten materiaaleista tai verkkosivustoista tai muista kolmansien osapuolten materiaaleista, tuotteista tai palveluista.

OSA — 9 KÄYTTÄJIEN KOMMENTIT, PALAUTTEET JA EHDOTUKSET

Jotkut verkkosivustolla julkaistut asiakasarvostelut on kerätty ja tuotu muilta verkkosivustoilta, kuten Amazonista, Ebay:stä jne.

Takaamme, että kommentit ja arvostelut ovat täsmälleen samat ja koskevat samaa tuotetta.

Jos lähetät pyynnöstämmë tiettyjä ehdotuksia (esimerkiksi kilpailutöitä) tai lähetät ilman pyyntöämme luovia ideoita, ehdotuksia, tarjouksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia, joko online-muodossa, sähköpostitse, postitse, tai muuten (kollektiivisesti, “kommentit”), hyväksyt, että voimme milloin tahansa, rajoituksetta, muokata, kopioida, julkaista, jakaa, kääntää ja muuten käyttää millä tahansa välineellä mitä tahansa kommentteja, jotka välität meille. Emme ole velvollisia emmekä ole velvoitettuja (1) pitää mitään kommentteja luottamuksellisina; (2) maksaa korvausta mistään kommenteista; tai (3) vastaamaan mahdollisiin kommentteihin.

Voimme, mutta emme ole velvoitettuja, seurata, muokata tai poistaa sisältöä, jonka oman harkintamme mukaan katsomme olevan laitonta, loukkaavaa, uhkaavaa, kunniaa loukkaavaa, herjaavaa, pornografista, säädytöntä tai muuten vastustettavaa tai rikkoo osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä ehtoja palvelun.

Sitoudut siihen, että kommenttisi eivät riko minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, yksityisyyttä, persoonallisuutta tai muita henkilökohtaisia tai omistusoikeuksia. Hyväksyt lisäksi, että kommenttisi eivät sisällä herjaavaa tai muuten laitonta, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia eivätkä sisällä tietokonevirusta tai muuta haittaohjelmaa, joka voisi millään tavalla vaikuttaa palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevasi joku muu kuin sinä itse, tai muuten johtaa harhaan meitä tai kolmansia osapuolia kommenttien alkuperästä. Olet yksin vastuussa kaikista kommenteistasi ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta emmekä vastaa mistään kommenteista, jotka sinä tai tai kolmannet osapuolet ovat kirjoittaneet.

OSA 10 — HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

Henkilötietojesi toimittamisessa kaupan kautta sovelletaan tietosuojakäytäntömme.
Tarkastele tietosuojakäytäntöämme.

OSA 11 — VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA PUUTTEET

Toisinaan sivustollamme tai palvelussa saattaa olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka saattavat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, myynninedistämiseen, tarjouksiin, tuotteiden toimitusmaksuihin, kuljetusajoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheet, epätarkkuudet tai puutteet ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos palvelussa tai jollakin siihen liittyvällä verkkosivustolla olevat tiedot ovat virheellisiä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (mukaan lukien tilauksesi lähettämisen jälkeen).

Emme sitoudu päivittämään, muuttamaan tai selventämään palvelussa tai muulla siihen liittyvällä verkkosivustolla olevia tietoja, mukaan lukien rajoituksetta hintatiedot, paitsi lain edellyttämällä tavalla. Mitään määritettyä päivitystä tai päivityspäivää, jota on käytetty palvelussa tai muulla siihen liittyvällä verkkosivustolla, ei pidä osoittaa viittaavan, että kaikki palvelussa tai muulla siihen liittyvällä verkkosivustolla olevat tiedot on muutettu tai päivitetty.

OSA 12 — KIELLETTY KÄYTTÖ

Muiden käyttöehdoissa asetettujen kieltojen lisäksi sinua kielletään käyttämästä sivustoa tai sen sisältöä: (a) mihin tahansa laittomaan tarkoitukseen; (b) pyytää muita suorittamaan tai osallistumaan laittomiin tekoihin; (c) rikkoa kaikkia kansainvälisiä, liittovaltion, provinssin tai osavaltion määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia määräyksiä; (d) loukata tai loukata muiden tai muiden immateriaalioikeuksia; e) häiritä, hyväksikäyttää, loukata, vahingoittaa, kunnianloukkaa, herjata, halveksia, pelotella tai tehdä syrjintää sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vamman perusteella; f) toimittamaan vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) virusten tai muun tyyppisen haitallisen koodin lataaminen tai lähettäminen, jota käytetään tai voidaan käyttää millään tavalla, joka vaikuttaa palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai internetin toiminnallisuutta tai toimintaan; (h) kerätä tai seurata muiden henkilötietoja; (i) roskapostia, tietojenkalastelua, pharmia, tekosyitä, spideria, indeksointia tai kaapimista; j) mihin tahansa säädyttömään tai moraalittomaan tarkoitukseen; tai (k) häiritä tai kiertää palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvaominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston käyttösi minkä tahansa kielletyn käytön tai laiminlyönnin vuoksi.

OSA 13 – TAKUIDEN VASTUUVAPAUSLAUSEKE; VASTUUN RAJOITUS

Emme takaa, vakuuttaa tai ole valtuutettuja siitä, että palvelumme käyttö on keskeytymätöntä, oikea-aikaista, turvallista tai virheetöntä. Emme takaa, että palvelun käytöstä mahdollisesti saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.
Hyväksyt, että voimme ajoittain poistaa palvelun määrittelemättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilmoittamatta siitä sinulle.

Hyväksyt nimenomaisesti, että palvelun käyttö tai kyvyttömyys käyttää sitä on yksin omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki palvelun kautta sinulle toimitetut tuotteet ja palvelut toimitetaan (paitsi jos olemme nimenomaisesti ilmoittaneet) “sellaisenaan” ja “kuten ne on saatavilla” omaan käyttöösi ilman minkäänlaista edustamista, takuita tai minkäänlaisia ehtoja, joko suoraan tai epäsuorasti, mukaan lukien kaikki epäsuorat takuut tai ehdot myyntikelpoisuudesta, myyntikelpoisuuden laadusta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyteen, omistusoikeuteen ja rikkomattomuuteen.

Missään tilanteessa Fiksu ostos-yrityksen, johtajat, työntekijät, tytäryhtiöt, edustajat, urakoitsijat, harjoittelijat, toimittajat, palveluntarjoajat tai lisenssinantajat, eivät ole vastuussa vahingoista, menetyksistä, vaatimuksista tai suorista, epäsuorista, satunnaisista, rangaistavista, erityisistä tai kaikenlaisia välillisistä vahingoista, mukaan lukien rajoituksetta menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menetys, korvauskustannukset tai muut vastaavat vahingot, riippumatta perustuvatko sopimukseen, vahingonkorvaukseen (mukaan lukien huolimattomuus), ankaraan vastuuseen tai muuten, aiheutuvat minkä tahansa palvelun tai palvelun avulla hankittujen tuotteiden käytöstä tai mistä tahansa muusta vaatimuksesta, joka liittyy millään tavalla palvelun tai minkä tahansa tuotteen käyttöön, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, virheet tai puutteet missään sisällössä , tai minkäänlaista menetystä tai vahinkoa, joka aiheutuu palvelun tai minkä tahansa palvelun kautta postitetun, välitetyn tai muuten saataville saatetun sisällön (tai tuotteen) käytöstä, vaikka heille ilmoitettaisiin niiden mahdollisuudesta. Koska jotkin osavaltiot tai lainkäyttöalueet eivät salli välillisten tai satunnaisten vahinkojen korvausvastuun poissulkemista tai rajoittamista, tällaisissa osavaltioissa tai lainkäyttöalueilla vastuumme rajoitetaan lain sallimassa enimmäismäärässä.

OSA 14 – HYVITYS

Suostut korvaamaan, puolustamaan ja olla vahingoittamatta Fiksu ostos -yritystä ja emoyhtiöitä, tytäryhtiöitä, sidosyrityksiä, yhteistyökumppaneita, virkailijoita, johtajia, edustajia, urakoitsijoita, lisenssinantajia, palveluntarjoajia, alihankkijoita, toimittajia, harjoittelijoita ja työntekijöitä kaikista vaatimuksista tai pyynnöistä, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, jotka kolmannet osapuolet maksavat näiden käyttöehtojen tai niiden viitteenä sisältämien asiakirjojen rikkomisen seurauksena tai johtuvat siitä, että rikot mitä tahansa lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia.

OSA 15 – YLEISYYS

Siinä tapauksessa, että jokin näiden käyttöehtojen määräyksistä todetaan lainvastaiseksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, tällaisen säännön on kuitenkin oltava täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan erotetuksi näistä ehdoista, tällainen ratkaisu ei vaikuta muiden jäljellä olevien säännösten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

OSA 16 – PURKAMINEN

Ennen irtisanomispäivää syntyneiden osapuolten velvollisuuksien ja vastuiden on oltava voimassa tämän sopimuksen irtisanomisesta riippumatta kaikkiin tarkoituksiin.

Nämä käyttöehdot ovat voimassa, kunnes joko sinä tai me irtisanomme ne. Voit irtisanoa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, ettet halua enää käyttää palveluitamme, tai kun lopetat sivustomme käytön.

Jos yksinomaiseen harkintamme mukaan laiminlyöt tai epäilemme sinun laiminlyönneen
näiden käyttöehtojen ehtoja tai määräysten noudattamista, myös me voimme irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta ja olet vastuussa kaikista erääntyneistä summista päättymispäivään asti ja sen mukaan lukien; ja / tai vastaavasti voimme kieltää sinun pääsyn palveluihimme (tai mihin tahansa sen osaan).

OSA 17 – KOKO SOPIMUS

Se, että emme käytä tai toteuta mitään näiden käyttöehtojen oikeuksia tai määräyksiä, ei merkitse luopumista tällaisista oikeuksista tai määräyksistä.

Nämä käyttöehdot ja mahdolliset käytännöt tai käyttösäännöt, jotka olemme julkaisseet tällä sivustolla tai jotka koskevat palvelua, muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillä ja hallitsee palvelun käyttöäsi, korvaamalla kaikki aikaisemmat tai samanaikaiset sopimukset, viestinnät ja ehdotukset, suulliset tai kirjalliset, sinun ja meidän välillä (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttöehtojen aiemmat versiot).

Näiden käyttöehtojen tulkinnassa esiintyviä epäselvyyksiä ei tule tulkita laatijaosapuolta vastaan.

OSA 18 – YHTEYSTIEDOT

Käyttöehtoja koskevat kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen

Sähköpostiosoite: contact@fiksu-ostos.com

Tilauksen seuranta

Jokaiselle tilaukselle

30 päivän palautustakuu

30 päivän rahat takaisin -takuu

Asiakaspalvelu

Saatavilla 24/7

Turvallinen maksaminen

Klarna / MasterCard / Visa