Sedix kokemuksia

Sedix kokemuksia?


Kokosimme pika-artikkeliin Sedix kokemuksia verkosta ja lyhyen kuvauksen mistä on kyse.

Sedix kokemuksia

Sedix?

Sedix (passiflora incarnata) on perinteinen kasvirohdosvalmiste, joka lievittää lievää henkistä stressiä ja helpottaa nukahtamista. Sedix soveltuu käytettäväksi päiväsaikaan vähentämään hermostuneisuutta, ärtyneisyyttä tai huolestuneisuutta.

Annostus: Aikuiset ja yli 12-vuotiaat

  • Henkinen stressi: 1-2 tablettia aamulla ja illalla
  • nukahtamista helpottamaan: 1-2 tablettia illalla

Vaikuttava aine on kärsimyskukan (Passiflora incarnata L.) versosta valmistettu kuivauute. Jokainen tabletti sisältää 200 mg versoista valmistettua kuivauutetta (valmistukseen käytetty 700 mg — 1000 mg kärsimyskukkaa). Voit hankkia Sedix-valmistetta ilman reseptiä apteekista.


Sedix-valmistetta käytetään lievittämään lieviä henkisen stressin oireita, kuten hermostuneisuutta, huolestuneisuutta tai ärtyneisyyttä sekä helpottamaan nukahtamista. Sedix-valmiste ei väsytä, mutta koska Sedix-valmiste rauhoittaa, saatat nukahtaa helpommin.


Sedix-valmisteen vaikuttava aine (Passiflora incarnata L) on arvioitu Euroopan lääkeviranomaisen (EMA) toimesta ja on rekisteröity perinteiseksi kasvirohdosvalmisteeksi lievittämään lieviä henkisen stressin oireita, kuten hermostuneisuutta, huolestuneisuutta tai ärtyneisyyttä sekä helpottamaan nukahtamista. Valmisteen käyttö perustuu yksinomaan sen traditionaaliseen eli pitkään jatkuneeseen käyttöön. Edellytyksenä rekisteröinnille on, että kasviuutetta on käytetty lääkkeen tavoin vähintään 30 vuotta, josta ainakin 15 vuotta Euroopan yhteisössä, eikä vaikuttavan aineen tänä aikana ole todettu aiheuttaneen haittavaikutuksia


Sedix-valmiste on tarkoitettu käytettäväksi mihin tahansa vuorokauden aikaan.

Sedix-valmisteen ei ole havaittu aiheuttavan väsyttävää vaikutusta, joten voit käyttää sitä myös päivällä. Myöskään muita haittavaikutuksia ei ole raportoitu Sedix-valmisteen käytön jälkeen.

Sedix kokemuksia verkosta:


Itse kärsin lähes jatkuvasta lievästä jännityksen/hermostuneisuuden/ahdistuneisuuden tunteesta päivällä. Sedix selvästi auttaa tähän. Olo on oikeasti huolettomampi, eikä olo ole samalla tapaan jännittynyt.


Otin tuotetta ennen nukkumaan menoa ja noin puolen tunnin kohdalla pää rauhoittui ja nukahdin. Toimi ainakin minulla

Itse ostin tuon tuotteen apteekista viikko sitten. Kaikkea pitää kokeilla. Eli tosiaan olen nyt viikon käyttänyt Sedix kärsimyskukkauutetta kaksi tablettia illalla. Jotenkin se tuntuu tyhjentävän pään noin puolisen tuntia ottamisen jälkeen. Eli itseäni vaivaavat ”ajatukset” rauhoittuvat.


Parina iltana on nyt Sedixistä otettu ja huomaan eron: ahdistus on poissa. Mitään tokkuraisuutta tai yliraukeaa oloa ei tästä ainakaan näiden parin kerran ole tullut, toisin kuin monista lääkkeistä. Pelkkään placebo-vaikutukseen en usko, koska juuri ennen nukahtamista, unen ja valveen rajalla, ajatukset ovat sen verran omituisia että jotenkin kemiallisesti tämä vaikuttaa.

Katso lisää vaikkapa täältä


Etusivulle