Sukkia, sukkia – Sananen Happy Sockseista

Happy Socks on ruotsalainen firma, joka myy iloisen värisiä sukkia. Itse olin vuosia vannoutunut mustien sukkien käyttäjä, kunnes huomasin etsiväni illat paria mustalle sukalle kasasta mustan eri sävyisiä sukkia. Niinpä tilasin netistä muutaman parin iloisen värisiä sukkia piristämään jalkojani ja lievittämään sukkien lajittelun suunnatonta taakkaa.

Sukat ovat oikeasti hauskoja ja kuosit kivoja. Kuitenkin noin muutaman käyttökerran jälkeen ongelmana on sukkien hajoaminen ja reikiintyminen. Tämä voi toki johtua käytöstä tai pesusta, mutta oikeastaan kaikissa iloisissa sukissani on jonkin asteinen reikä muutaman käyttökerran jälkeen. Tällä kokemuksella tuomitsisin sukat suht huonolaatuisiksi. Jos siis haluat kestäviä sukkia, kannattaa suunnata katseesi muualle. Mutta kivoja nuo kyllä ovat, sitä ei voi kiistää.

Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: