Sugru – tuo moderni jesari

Jokunen aika sitten huomasin Youtubessa videon Sugrusta ja pakkohan sitä oli kokeilla. Kyseessä on siis hieman sinitarran kaltainen muovailtava massa, joka kuivuttuaan kovettuu kumimaiseksi aineeksi.

Sugrua saa eri väreissä ja esimerkiksi kolmen pienen paketin satsi maksaa vajaan kympin. Aine on siis kohtuullisen hintavaa, koska yhdessä paketissa saa noin 2 cm läpimitaltaan olevan pallon. Aineen luvataan tarttuvan oikeastaan ihan mihin vaan ja kuivuminen kestää vuorokauden. Eli paketti kaupasta kotiin ja kokeilemaan. Korjasin Sugrulla hajonneen iPhonen laturin johdon (nämä muuten hajoavat per kaikista ajan kanssa) ja alla kuva tuotoksesta.

img_1325

Aine tekee tuossa sen minkä lupaakin, eli on kestänyt nyt ainakin kuukauden päivät. Kuitenkin paketista jäi myös yli tavaraa (joka ei säily avauksen jälkeen), joten kokeilin tehdä myös pienen kuulokkeiden johdon niputtajan. Tämä ei ollut aivan niin onnistunut kokeilu, vaikka käytinkin ainetta ohjeiden mukaan. Kuiva aine mureni hieman kovemmin taivuttaessa ja lensi avustettuna murusina roskiin.

 

Pienellä kokeilulla Sugrulla voi tehdä monenlaisia korjauksia ja modauksia. Näitä netti tuntuu olevan pullollaan. Kuitenkin kuivuttuaan ainakin omassa kokeilussa aine on suht haurasta. Aine on myös kallista, joten ei tällä vielä jesaria korvata. Pientä hauskaa kuitenkin.

Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: