SprezzaBox – kokemuksia tilauksesta

Huomasin keväällä Facebookissa mainoksen Sprezzabox -nimisestä palvelusta. Idea palvelussa on, että firma lähettää kerran kuussa laatikollisen pukeutumiseen liittyvää tavaraa kiinteää kuukausimaksua vastaan. En ole ikinään erityisemmin pitänyt vaatteiden ostosta ja kunhan voitan eurolotossa sen 90 miljoonaa, hommaan itselleni ihmisen, joka huolehtii tyylikkäät vaatteet kappiin ilman juoksemista vaatekaupoissa. Pitihän sitä siis kokeilla.

Mitä saat?

Tavarat vaihtuvat kuukausittain ja ovat kokoneutraaleja. Tyypillisesti laatikossa on kravatti ja noin 5 kpl muuta pukeutumiseen liittyvää tilpehööriä, kuten pinssejä, taskuliinoja, aurinkolaseja jne. Jossain paketeissa on ilmeisesti myös kello ja heinäkuun paketissa oli mukana myös aurinkolasit.

img_1319
Heinäkuu 2018 paketin sisältöä

Hinta

Laatikko maksaa 28 dollaria ja tähän tulivat postit päälle. Kokonaiskustannus oli siis 36 dollaria per kuukausi. Laatikon arvoksi luvataan yli 100 dollaria, joten siihen nähden tilaus on suht halpa. Tosin hinnat perustuvat firman omaan ilmoitukseen ja niihin voi suhtautua varauksella. Toisaalta laatikossa tulee myös väistämättä tavaraa, jota ei tarvitse tai tule muuten ostaneeksi.

Vastaan on tullut myös paljon tarjouksia, jossa esimerkiksi ensimmäisen laatikon saa ilmaiseksi tms. Näin ollen koko hintaa ei kokeilusta kannata maksaa, vaan seurata heidän promojaan.

Toimitus

Toimitus kestää USA:sta parisen viikkoa. Tosin kuukausitilauksessa tällä ei ole niin väliä, laatikot saapuvat siinä kuun puolen välin tienoilla joka kuukausi. Ensimmäinen laatikko toki riippuen ensimmäisen tilauksen ajankohdasta.

Tilaus ja peruminen

Kokeilin tilausta kaksi kuukautta ja tilaus sekä peruminen sujuivat hyvin. Luottokortin tilaus toki vaatii, mutta esimerkiksi peruminen onnistui helposti oman tilin kautta. He siis lähettävät sähköpostissa linkin, jossa tilauksia voi hallinnoida.

Kannattaako

Kokonaisuutena palvelu toimi hyvin ja mitään ongelmia vastaan ei tullut. Jos siis asuteille on tarvetta, niin palvelua kannattaa kokeilla. Pitkässä juoksussa palvelu tosin on suht kallis, koska vuosikustannukseksi tulee 432 dollaria miinus alennukset. Tällä saa jo aika monta kravattia kaupastakin.

Parasta laatikossa oli yllätysmomentti, eli pieni joulu joka kuukausi. Juurikaan en noita paketin tuotteita ole käyttänyt, joten siihen nähden ostos ei kannattanut. Mutta mukava kokeilu tilaus oli.

Samanlaisia ”Subscription Boxeja” alkaa nykyisellään olla aika paljon. Vastaava on mm. Gentleman`s Box ja Googlettelemalla voi löytää vaikka laatikon Japanin erikoisista karkeista tuotuna postiin kuukausittain.

Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: