Ostin älykellon, mukana tuli pyörä

Viime aikoina mm. Powerilla ja Gigantilla on ollut kampanjoita, joissa tiettyjen tuotteiden mukana tulee polkupyörä kaupanpäällisiksi. Keväällä tällainen kampanja oli Powerilla ja satuin olemaan juuri tuolloin ostamassa älykelloa. Siispä volkkarin takakonttiin ilmestyi samalla kauppareissulla hieman isompi laatikko älykellon lisäksi.

Pyörän arvon sanotaan olevan noin 250 euron tietämillä, joka on jopa markettipyöräksi halpa. Siten aivan hirveitä pyörältä ei voi odottaa. Lisäksi pyörä tulee osissa, eli pieneen iltapuhteeseen kannattaa varautua. Kokoaminen on kuitenkin suht helppoa ja pyörän saa läjään muutaman kirosanan voimin.

Merkiltään pyörä on Triacle, joka itselleni on aivan vieras tuttavuus. Vaihteita on 18 ja merkiltään ne ovat Shimano Tourney TZ RevoShift. Runko painaa paljon ja jarrut  jotakuinkin toimivat. Kokoa rungolla on 51 cm.

img_1320

Pyörä on ihan toimiva peli kotoa junalle tms. pyöräilyyn. Pitkää matkaa en ainakaan ilolla pyörällä polkisi, mutta on sitä tullut ajettua huomattavasti huonommillakin pyörillä. Tämän kesän pyörä on palvellut, tosin kilometrejä ei mittarissa liikaa ole. Jos siis vastaava kampanja tulee vastaan ja jollekin ostettavalle oikeasti on tarvetta, on pyörä ämpäriä parempi kaupanpäällinen.

Kokemuksia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: